KIS KERATIN INFUSION SYSTEM

KEEP IT SUPERB

Elke kapper weet: hoe beter de conditie van het haar, hoe mooier het eindresultaat. Daarom werkt KIS van binnenuit. Bij de ontwikkeling van KIS producten staat een duidelijk doel voor ogen: maximaal haarherstel met een minimum aan verzwarende cosmetische laagjes. En dat alles voor de scherpste prijs. Het resultaat zijn revolutionaire producten voor verzorging, styling, kleuring én omvorming. Met de ongekende kracht van het Keratin Infusion System, kortweg KIS. Deze formule herstelt de innerlijke balans. Van het haar en creëert zo ook de perfecte basis voor elke salonbehandeling.

STYLING

 KEEP IT SUPERB

Hoe gezonder het haar hoe beter het te stylen is. Daarom werkt KIS STYLING niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Ook hier brengt het Keratin Infusion System het haar weer in balans met natuurlijke keratine. Deze is ultralicht, zodat het haar niet zwaarder wordt en makkelijk te modelleren is. Daarvoor biedt KIS STYLING een breed assortiment producten, voor elke gewenste look. Voor in de salon én voor thuis. Keep In Style!

CARE

 Keep It Sensational!

Je hebt haarverzorging… en je hebt KIS CARE! Een ware sensatie voor stylist en consument. Deze complete en tegelijk compacte haarverzorgingslijn reinigt en verzorgt niet alleen maar bouwt het haar ook weer op. Ongeacht het type haar, ongeacht de conditie ervan. De natuurlijke keratine van het Keratin Infusion System repareert beschadigd haar én versterkt gezond haar. Van binnenuit. Keep It Sensational!

KERATIN INFUSION TREATMENT

Keep It Strong!

De ultieme treatment voor beschadigd of chemisch behandeld haar. In 5 eenvoudige stappen en slechts 15 minuten geef je het haar terug wat het ontbeert: keratine gelijk aan menselijk haar en vocht in precies de juiste verhouding. Het haar wordt weer sterk en veerkrachtig zonder het te verzwaren. Ideaal als exclusieve salonservice en perfect als voor- en nabehandeling tijdens een Kleuring of omvorming. Keep It Strong!

KERA MEN KIS

Keep It Sharp!

Nothing beats a live performance. KIS KeraMen is meer dan alleen haarverzorging. Het is een lifestyle merk dat meer dan twintig jaar geleden speciaal is ontworpen voor mannen en voor stylisten die weten wat mannen willen. Vandaag de dag is KeraMen niet meer weg te denken als professioneel mannenmerk. Voor de man die het nieuwste en beste wil voor zijn haar en lichaam – van wassen tot verzorgen, van scheren tot stylen. En dat alles met het unieke Indecent parfum Keep It Sharp!